O Nama

HAPPY DOG doo je preduzeće osnovano 2001.godine sa sedištem u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija hrane i opreme za kućne ljubimce.

Fabrika za proizvodnju Happy Dog hrane nalazi se u gradu Wehringenu, u srcu Bavarske i postoji već više od 250 godina. U hrani se objedinjuju  prirodni i čisti sastojci sa lokalnih farmi, aromatično i lekovito bilje i još mnogo toga što utiče na dobro zdravlje i vitalnost Vaših ljubimaca.

Naš najveći prioritet je kvalitet i zato Happy Dog zastupa i uvozi samo renomirane brendove kao što su: HAPPY DOG (hrana za pse i mačke), TRIXIE (kompletna oprema za kućne ljubimce), SIGNOR GATTO (posip za mačke),  PADOVAN (hrana za ptice i glodare), MONGE (konzerve za pse i mačke) i S.T.A. Soluzioni (oprema za ptice).

Podsetićemo Vas da ako imate pet šop ili registrovanu radnju u Veleprodaji Happy Dog-a možete naći kompletan asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce. Preko 5000 artikala na jednom mestu da kvalitetno opremite Vaš pet šop.

Naša veleprodaja se nalazi u Zemunu, Banatska 83/ž.

Zdravlje i vitalnost Vaših ljubimaca su naša i ambicija i obaveza - od najranijeg do zrelog doba.

Happy Dog stoji iza najvišeg kvaliteta oznake "Made in Germany" više nego ikada ranije, hrana za ljubimce je pitanje poverenja.

Akcije

Novosti

06.12.2011.

QUIKO hrana, vitamini i preparati za ptice i sitne glodare u prodaji od decembra 2011. Preduzece HAPPY DOG doo je od decembra 2011. zvanicni uvoznik i...

05.07.2011.

Magazin „Kućni ljubimac“ organizovao je Pet party u „Red Shoes“ kafeu na Adi Ciganliji na kojem je proglasio „najljubimca godine“. Od četrdeset pasa...

Distributivna mreza

Proizvode Happy Dog-a možete naći na prodajnim mestima u skoro svim gradovima širom Srbije.

Katalozi i proizvodi

Preuzmite i pogledajte sve naše  proizvode u detaljnim katalozima u pdf formatu.

Pitajte veterinara

Naš veterinar dr vet.med.spec. Davor Ninković odgovara na Vaša pitanja.