O nama


HAPPY DOG doo je preduzeće osnovano 2001.godine sa sedištem u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija hrane i opreme za kućne ljubimce.

Fabrika za proizvodnju Happy Dog hrane nalazi se u gradu Wehringenu, u srcu Bavarske i postoji već više od 250 godina. U hrani se objedinjuju prirodni i čisti sastojci sa lokalnih farmi, aromatično i lekovito bilje i još mnogo toga što utiče na dobro zdravlje i vitalnost Vaših ljubimaca.

Naš najveći prioritet je kvalitet i zato Happy Dog zastupa i uvozi samo renomirane brendove kao što su: HAPPY DOG (hrana za pse i mačke), TRIXIE (kompletna oprema za kućne ljubimce), SIGNOR GATTO (posip za mačke), PADOVAN (hrana za ptice i glodare), MONGE (konzerve za pse i mačke) i S.T.A. Soluzioni (oprema za ptice).

Podsetićemo Vas da ako imate pet šop ili registrovanu radnju u Veleprodaji Happy Dog-a možete naći kompletan asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce. Preko 5000 artikala na jednom mestu da kvalitetno opremite Vaš pet šop.

Naša veleprodaja se nalazi u Zemunu, Banatska 83/ž.

Zdravlje i vitalnost Vaših ljubimaca su naša i ambicija i obaveza - od najranijeg do zrelog doba.

Happy Dog stoji iza najvišeg kvaliteta oznake "Made in Germany" više nego ikada ranije, hrana za ljubimce je pitanje poverenja.

Copyright © 2016 Happy Dog D.O.O. | Sva prava zadržana