Linkovi

Firma Interquell d.o.o. je preduzeće sa sedištem u Bavarskoj, koje preko 50 godina stoji u službi ishrane životinja. Kompletna proizvodnja, kao i nabavka sirovina njihovog brenda HAPPY DOG i HAPPY CAT odvija se u Nemačkoj.

 

Osnovan 1974. godine, Trixie je jedan od vodećih evropskih proizvodjača opreme za kućne ljubimce, sa paletom od preko 3000 proizvoda. Na svetskom tržistu prisutan je u preko 40 zemalja sveta.

 

Kompanija Laviosa bavi se proizvodnjom bentonita, odnosno posipa za mačke. Kod nas njihov najprisutniji brend je SIGNOR GATTO u pakovanju od 5 i 7.5 kg sa jedinstvenim mirisom dečijeg pudera.

 

Jedan od vodećih italijanskih proizvodjača hrane za ptice, glodare, ribice i kornjače poznat pod nazivom PADOVAN. Nudi široku paletu proizvoda.

 

MONGE & C.S.p.A. je kompanija koju je osnovao Baldassare Monge 1963. godine, tako da je to danas kompanija sa preko 4 i po decenije iskustva u proizvodnji konzervirane hrane za pse i mačke. Ova kompanija je vodeći italijanski proizvođač vlažne hrane za kućne ljubimce.

Stotine različitih recepata, komadići mesa pripremani u pećnicama radi isticanja ukusa, a povrh svega upotreba visoko kvalitetnih sirovina italijanskog porekla bez veštačkih boja, aroma i konzervansa, to su sastojci uspeha kompanije MONGE & C.S.p.A. sa brendovima SIMBA, Le Chat, Gemon… Najbolji kvalitet po pravoj ceni.

 

Kompanija S.T.A. Soluzioni ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranju i proizvodnji artikala od plastike.

Nekoliko godina unazad “Progetto Natura” linija proizvoda je iskoristila svoje visoko profesionalne kvalitete u kreiranju kompletne kolekcije opreme za odgoj malih kućnih ljubimaca.

Cela paleta naših proizvoda svojom rafiniranošću, funkcionalnošću, i pažnjom ka svakom detalju, mora zadovoljiti sve zahteve sve probirljivijeg i zahtevnijeg tržišta. “Progetto Natura” voli i razume ljubimce pošto je ceo process proizvodnje započet pažljivim posmatranjem njihovih navika i potreba u njihovom prirodnom okruženju kako bi im ponudili najveću udobnost u svetu kućnih jubimaca.

 

Akcije

Novosti

06.12.2011.

QUIKO hrana, vitamini i preparati za ptice i sitne glodare u prodaji od decembra 2011. Preduzece HAPPY DOG doo je od decembra 2011. zvanicni uvoznik i...

05.07.2011.

Magazin „Kućni ljubimac“ organizovao je Pet party u „Red Shoes“ kafeu na Adi Ciganliji na kojem je proglasio „najljubimca godine“. Od četrdeset pasa...

 

 

 

Distributivna mreza

Proizvode Happy Dog-a možete naći na prodajnim mestima u skoro svim gradovima širom Srbije.

Katalozi i proizvodi

Preuzmite i pogledajte sve naše  proizvode u detaljnim katalozima u pdf formatu.

Pitajte veterinara

Naš veterinar dr vet.med.spec. Davor Ninković odgovara na Vaša pitanja.